• Inici
  • El calçot
    • El Calçot de Valls
    • Procés productiu
    • Resultat dels assajos
    • Curiositats
    • El Calçot: més que una tradició
    • Com es fa una calçotada?
  • Auca
  • Localitzacions
  • Vídeos
  • Contacte

Encara no coneixeu la Calçotada Berciana?

Encara no coneixeu la Calçotada Berciana?

El Calçot de Valls i el Botillo del Bierzo

Des de fa uns quants anys, en el restaurant EL REGUERO MORO, es fusionen aquestes dues joies de la gastronomia peninsular i enguany hem volgut homenatjar-les en un acte que es celebrarà el proper Dissabte, 14 de gener.
La trobada, que hem batejat amb el nom de CALÇOTADA BERCIANA, reunirà els Presidents de la I.G.P. BOTILLO DEL BIERZO i la I.G.P. CALÇOTS DE VALLS, que segellaran aquesta unió amb un dinar a El Reguero Moro, actuant com a “madrina” de l’esdeveniment la Cofradía del Real Botillo del Bierzo.
Comptarem també amb la presència del periodista gastronòmic Sr. Javier Pérez Andrés, fent les funcions de mantenidor, a més de:
• Representants de la D.O. Tierra de León.
• Representants de la I.G.P. Cecina de León.
• La Academia Leonesa de Gastronomía.
• Responsables de la Quesería el Palacio, guardonada amb diversos “Cincho de Oro”.
• Responsables de la Bodega Leyenda del Páramo (D.O. Tierra de León).
• Personalitats del món de l’esport català i del Bierzo.
• El Sr. Miguel Angel Fernandez, vicepresident IV i responsable de Educación y Cultura y el Instituto Leonés de Cultura.
Està prevista l’assistència de mitjans de comunicació d’àmbit local i nacional.
Preguem confirmeu la vostra assistència trucant al telèfon 650955315 o enviant un correu a:
elregueromoro@elregueromoro.com
Rebeu una cordial salutació i aprotem l’avinentesa per desitjar-vos un feliç any 2017.
Xavier Cuadras
calcotada-berciana-invitacion-cat.pdf 
  • Events i Fires
  • Calendari del consum del calçot.
  • Localitzacions
  • Actualitat

Destacats

Roda de premsa de l'arrencada del Calçot 2020

Roda de premsa de l'arrencada del Calçot 2020

L'acte comptarà amb la presència del cuiner Nandu Jubany

Adrià Wegrzyn, torna a guanyar el Concurs de Menjar Calçots.
 

Adrià Wegrzyn, torna a guanyar el Concurs de Menjar Calçots.
 

El barceloní ha menjat 200 calçots en 45 minuts

Daniel Rovira de Torredembarra, guanyador del 33è concurs de cult...

Daniel Rovira de Torredembarra, guanyador del 33è concurs de cultivadors de Calçots

El guanyador ha rebut una estada d´un cap de setmana a una Casa de Turisme Rural, gentilesa de la IGP.
 

Veure resultats anteriors

Què és una Indicació Geogràfica Protegida?

Què és una Indicació Geogràfica Protegida?

És un distintiu de qualitat, establert per la Unió Europea, amb què distingeix certs productes el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.

Aquests productes es diferencien pel seu mètode de producció i d'elaboració de les matèries primeres que procedeixen d'una zona geogràfica concreta. Així, el consumidor pot gaudir de productes conreats al camp amb unes condicions de clima i sòl que, juntament amb l'esfoç que fan els pagesos, els donen unes característiques organolèptiques d'una qualitat excepcional, apte per al delit dels paladars més exigents.

Destacats

Roda de premsa de l'arrencada del Calçot 2020

Roda de premsa de l'arrencada del Calçot 2020

L'acte comptarà amb la presència del cuiner Nandu Jubany

Adrià Wegrzyn, torna a guanyar el Concurs de Menjar Calçots.
 

Adrià Wegrzyn, torna a guanyar el Concurs de Menjar Calçots.
 

El barceloní ha menjat 200 calçots en 45 minuts

Daniel Rovira de Torredembarra, guanyador del 33è concurs de cult...

Daniel Rovira de Torredembarra, guanyador del 33è concurs de cultivadors de Calçots

El guanyador ha rebut una estada d´un cap de setmana a una Casa de Turisme Rural, gentilesa de la IGP.
 

Veure resultats anteriors

Galeria de fotos

Veure més

fons europeu agricola desenvolupamentdepartament d'agricultura generalitat de catalunya
© info@igpcalcotdevalls.cat
  • Inici
  • El calçot
  • Auca
  • Localitzacions
  • Vídeos
  • Contacte
  • Sitemap
  • cat esp eng fra