Des de fa uns quants anys, en el restaurant EL REGUERO MORO, es fusionen aquestes dues joies de la gastronomia peninsular i enguany hem volgut homenatjar-les en un acte que es celebrarà el proper Dissabte, 14 de gener.
La trobada, que hem batejat amb el nom de CALÇOTADA BERCIANA, reunirà els Presidents de la I.G.P. BOTILLO DEL BIERZO i la I.G.P. CALÇOTS DE VALLS, que segellaran aquesta unió amb un dinar a El Reguero Moro, actuant com a “madrina” de l’esdeveniment la Cofradía del Real Botillo del Bierzo.
Comptarem també amb la presència del periodista gastronòmic Sr. Javier Pérez Andrés, fent les funcions de mantenidor, a més de:
• Representants de la D.O. Tierra de León.
• Representants de la I.G.P. Cecina de León.
• La Academia Leonesa de Gastronomía.
• Responsables de la Quesería el Palacio, guardonada amb diversos “Cincho de Oro”.
• Responsables de la Bodega Leyenda del Páramo (D.O. Tierra de León).
• Personalitats del món de l’esport català i del Bierzo.
• El Sr. Miguel Angel Fernandez, vicepresident IV i responsable de Educación y Cultura y el Instituto Leonés de Cultura.
Està prevista l’assistència de mitjans de comunicació d’àmbit local i nacional.
Preguem confirmeu la vostra assistència trucant al telèfon 650955315 o enviant un correu a:
elregueromoro@elregueromoro.com
Rebeu una cordial salutació i aprotem l’avinentesa per desitjar-vos un feliç any 2017.
Xavier Cuadras